Anonim
Дезеен-ове канцеларије Поште

Приземље Дезеенове канцеларије у северном Лондону Тхе Сургери претворено је у локалну студију Пост-Оффице (+ презентација).

Оно што је некад био пријем на операцији бившег лекара, сада је простор за купце Дезеен Ватцх Сторе-а који могу погледати, пробати и купити сатове по одабраном избору који је доступан у нашој онлине продавници.

Сатови су затворени иза црних мрежастих врата у позадинским осветљеним јединицама за складиштење шперплоче, а додана је и даска за привезивање за обешање алата за паковање и дистрибуцију производа, укључујући нашу Дезеен-ову књигу идеја.

Оснивач поштанског уреда Пхилиппе Малоуин и његов тим поделили су чекаоницу с патцхворк-ом од обновљених прозора, стварајући одвојене просторе за састанке и рад.

"Имало је смисла одмах створити стаклени зид као баријеру", рекао нам је Малоуин. "Већину викторијанских прозора набавили смо са еБаи-а, али морали смо обавити много истраживања како бисмо пронашли прозоре праве величине који би могли да се исечу и залепе у простор."

Биљке сада висе испод прозора у соби за састанке и кактуси су монтирани на зиду.

"Главне карактеристике у простору који су заокупили наше интересовање били су прозори на крову", рекао је Малоуин. "Подсетили су нас на стакленик, тако да смо простор испунили живим биљкама."

Црвени кауч добивен на локалној пијаци сједи испод кактуса, а мјешавина старих и нових столица 60-их Алвар Аалто за Артек стоји међу више лишћа око традиционалне берберске простирке.

"Желели смо да искористимо винтаге предмете да простор учинимо мање формалним и домаћим", рекао је.

Обликоване пластичне столице Еамес из Витре и столови од шперплоче опремљени су радним простором, заједно са приказом наших глава које су скениране и 3Д штампане за нашу публикацију која се штампа на захтев Принт Схифт.

На зидовима су у оба простора монтиране Малоуинове ЛЕД лампе које зраче светлошћу кроз летвице налик на капке, које је дизајнирао као једног од прошлогодишњих добитника награда В Хотелс Десигнерс оф тхе Футуре.